12
FEBRUARI PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Nomineringar till Telekompriset
Här nominerar du dina favoriter till Telekompriset. Det sker helt anonymt och du kan nominera hur många bolag / personer du vill i respektive kategori.

Sista dag att nominera är den 11 december.
Till priset Årets nätoperatör kan du nominera bolag som har satsat på och utnyttjat sina nät väl. Det kan vara mobil- såväl som fast- och stadsnät.
Här kan du nominera en kampanj, oberoende av format, som har utmärkt sig positivt i Sverige under det gångna året, antingen innovativt eller genom stort genomslag.
Till Årets talang kan du nominera en person under 35 år som verkligen har bidragit antingen till det egna bolaget eller till telekombranschen i stort.
Priset som Årets ledare tilldelas en person som betytt mycket för att föra sitt företag eller organisation framåt, eller på annat sätt bidragit till att lyfta telekombranschen.
Här kan du nominera en kvinna i telekombranschen som har varit en stark förebild för andra kvinnor. Det är viktigt att locka fler kvinnor till vår bransch och därför behövs kvinnliga förebilder som visar att det finns plats för och ett behov av dem.
Anmäl dig
TALARE
INFORMATION
Tid & Plats: 12 februari 2020, Grand Hôtel, Stockholm
Pris: 6 490 kr, exkl moms. I priset ingår seminarium, fika, dokumentation, mingel och galamiddag
Rabatt: Anmäl dig senast den 6 december för 20% rabatt. Är ni tre personer eller fler från samma företag som vill komma? Kontakta Malin Svenberg för separat offert.
Kontakt: malin.svenberg@exaktmedia.se, 070-6684499
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561